Илић је у разговору са новинарима открио да ли су му се слегли утисци после два успешна концерта у Београду, ко му је од колега честитао и послао поруку подршке.

- Из Мрчајеваца црпим енергију. Ја сам човек који никад није звао некога на свој концерт. Ви заборављате да ја ово радим већ 22 године. Никоме нисам хтео да стварам обавезу. Била је ту Лукасова мајка. Добио сам много порука, а једна од њих гласи: „Љубави, срећан ти рођендан, пуно успеха ти желим.“ Наравно, причам о Цеци Ражнатовић. Свакоме такве поруке пријају - започео је Мирослав, а онда се дотакао и Лепе Брене и открио да ли је долазак на снимање новогодишњег програма дан пре одложио да се не би срео с њом.

Фото: Предраг Митић

 

- Нисам ни знао ко је све јуче гостовао. Ја да сам могао да дођем, дошао бих, имао сам нешто приватно да завршим - додао је Мирослав, и открио да ли би поново делио бину са Бреном, као раније.

- Делили смо ми бину кад је то имало смисла и кад је то вредело. То је било најлепше време - рекао је Илић, не желећи да детаљише о томе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".