Сека Алексић никада није крила да је велики гурман и да обожава да кува. Често нам је на друштвеним мрежама показивала специјалитете које припрема за супруга Вељка и синове Јакова и Јована, а њеним празничним трпезама увек се сви радују јер су преукусне. Популарна певачица годинама је била на специјалним режимима исхране и ревносно тренирала како би имала савршену фигуру, а како је време поста исхрана Секе Алексић обилује традиционалним јелима.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Певачица је на свом Инстаграм налогу недавно поделила духовити видео у којем је напунила тањир пасуљем који са слашћу једе, а све то забележио је њен пријатељ. Она се дотакла ресторана, сушија и "модерних" делиција, па је прокоментарисала и разлику у кухињи.

- Кад почну они да ми се фолирају, ресторани, суши… Зај**и ме ти ресторана и сушија и свега осталог. Пасуљ! Цео живот сам јела пасуљ и нема ништа лепше од хлеба и пасуља. Знаш шта још волим? Млади лук уз то, па љута паприка, ајвар… - рекла је Сека Алексић не сакривајући одушевљење укусном храном.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе Алексићева показује на мрежама један „обичан“ живот, па се тако не либи да говори о томе када је на дијету колико јој је тешко, али јој није проблем ни да усред аеродрома једе хлеб и ајвар. Исхрана Секе Алексић главни је адут њене витке линије, а очигледно постоје тренуци када се фолкерка опусти па ужива и у укусним али не толико здравим оброцима.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".