Популарни фолкер, Радиша Трајковић Ђани са породицом живи у Београду на води у неколико станова, комшије кажу да су срдачни, али чудни.

- Ђани је од свих њих најсрчанији, али је све препустио супрузи Слађи јер он много ради. Нема сумње да је он тај који доноси лову у кућу и да морају да га слушају, синови и снајке, ма сви. Они сви живе од њега и његове популарности, мислим да зарађује много више и од певача који су квалитетнији и познатији од њега, али он је махер за бакшиш. Неколико пута сам га слушао у кафани и људи не питају колико му дају новца, каже комшија који живи у згради поред Ђанијеве.

Фото: АТА имагес

 

Комшиница која је шетала пса, насмејала се на питање о комшији.

- Они су ми као породица луцкаси. Очас посла Слађа овде пред свима их преваспита псовкама или насмеје опаскама. Ђани воли да запева у кући па чујем често када пусти глас, нека ту буде још неко са њим па у дуету. Једно време смо га виђали, био је стално нервозан вероватно због Слађиних здравствених проблема. Сада је опуштенији јер се она оперисала. Види се да она води главну реч у кући, али он је глава породице, каже Милена.

У оближњој апотеци кажу да је Ђани шмекерица.

- Насмејемо се када дође, он тако слатко псује када говори да не можеш ни да му замериш. Опуштен је, није уштогљен као друге јавне личности. Ми га често питамо за неке трачеве, али неће да нам каже. Види се да му је све досадило и да наступа, и да путује. Често каже да би волео да може викенд да преспава код куће. Верујем да је тако, али опет не би сви они живели на високој нози да није тих тезги. Када видите и њега и Слађу, па и синове на њима су све брендови. Возе бесне аутомобиле, једу у најскупљим ресторанима овде у крају. Не може то од седења.

Фото: АТА имагес

 

Комшије кажу да Ђани није неки љубитељ ни јавног живота.

- Неколико пута смо овде га затицали када га позову новинари, а он лаже не може сада у гужви је. После нам се правда како га мрзи да гостује по емисијама и да даје интервјуе. Делује да се уморио од естраде. Многи су му замерили ону "корона журку" када је приведен током полицијског часа. Свађао се са људима када му то добаце, види се да га је вређало, а сам је крив, прича један комшија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Славише Вујића

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".