Фудбалер Синиша Михајловић је нажалост изгубио битку против тешке болести, а супруга Аријана је све време била уз њега и била му ослонац све до самог краја.

Њихова љубав опстала је упркос свим препрекама које су се испред њих нашле, а упознали су се док је Синиша био на врхунцу каријере. Аријана му никад није окренула леђа, а познато је да је она била иницијатор Михиног емотивног сусрета са ванбрачним сином.

Због љубави је све напустила и максимално се посветила породици.

"Са Синишом је то била љубав на први поглед. Напустила сам телевизију средином 1995. године, јер је он био у Сампдорији, ја у Риму и нисмо се често виђали. Одабрала сам породицу и рекла бих да сам добро изабрала", испричала је она једном приликом.

"Синиша ме освојио својом слаткоћом. И тачно је да је дошао на вечеру и замолио мог оца за дозволу да ме запроси", испричала је изталијанка за тамошње медије.

Упркос тешкој болести која је задесила Миху, њих двоје су се држали заједно током најтежих тренутака.

"Ово су били тешки месеци, све време сам била уз њега. Суочили смо се са тим без губљења контроле. Морам рећи да смо једни другима дали снагу ", рекла је Аријана тада, преноси "Стил".

Иначе, њих двоје венчали су се три пута, најпре у Риму 1996. године, а потом 2005. године у Сремским Карловцима, где су склопили грађански брак. Треће венчање је круна њиховог заједничког живота током којег су заједно пребродили многе недаће.

Имају пероро деце, ћерке Викторију и Вирџинију и синове Мирослава, Николаса и Душана, а имају и унуку коју им је подарила ћерка Вирџинија.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".