До сукоба је, како се наводи, дошло након што је једна жена испревртала комплетну радњу.

Како се види на видео снимку који је објављен на Инстаграм страници 192_рс, она је ишла од рафа до рафа и рушила кутије, вадила ствари и разбацала све по радњи.

Потом је дошла до касе где је испревртала кутије са ситнијом робом које су ту стајале, а онда и оборила касу са пулта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Није се обазирала ни због коментара купаца, али ни на то што јој је девојка која ју је снимала рекла да долази полиција. Девојка која је снимала, бурније је реаговала тек када је жена која је у радњи правила лом срушила касу, након чега је жена која је упала у радњу насрнула на њу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Потом је дошло до физичког обрачуна. Жена је радницу ухватила за косу и одбијала да је пусти. Радник обезбеђења једва ју је одвојио од колегинице, да би она потом насрнула на њега.

Жена су на крају морали да оборе на под док није дошла полиција, а њих троје је морало да је држи како се не би ослободила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Жена која је уништавала локале у продавници на Карабурми, савладана је и задржана до доласка полиције. Претходно је демолирала целу продавницу. На овом снимку псује запослене и прети им. Обезбеђење и раднице до самог краја покушавали су да избегну сукоб, али је жена насртала физички на њих и ударала их разним предметима - стоји у опису у једном од видеа који су објављени на Инстаграму.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".