Do sukoba je, kako se navodi, došlo nakon što je jedna žena isprevrtala kompletnu radnju.

Kako se vidi na video snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs, ona je išla od rafa do rafa i rušila kutije, vadila stvari i razbacala sve po radnji.

Potom je došla do kase gde je isprevrtala kutije sa sitnijom robom koje su tu stajale, a onda i oborila kasu sa pulta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nije se obazirala ni zbog komentara kupaca, ali ni na to što joj je devojka koja ju je snimala rekla da dolazi policija. Devojka koja je snimala, burnije je reagovala tek kada je žena koja je u radnji pravila lom srušila kasu, nakon čega je žena koja je upala u radnju nasrnula na nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Potom je došlo do fizičkog obračuna. Žena je radnicu uhvatila za kosu i odbijala da je pusti. Radnik obezbeđenja jedva ju je odvojio od koleginice, da bi ona potom nasrnula na njega.

Žena su na kraju morali da obore na pod dok nije došla policija, a njih troje je moralo da je drži kako se ne bi oslobodila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Žena koja je uništavala lokale u prodavnici na Karaburmi, savladana je i zadržana do dolaska policije. Prethodno je demolirala celu prodavnicu. Na ovom snimku psuje zaposlene i preti im. Obezbeđenje i radnice do samog kraja pokušavali su da izbegnu sukob, ali je žena nasrtala fizički na njih i udarala ih raznim predmetima - stoji u opisu u jednom od videa koji su objavljeni na Instagramu.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".