Осим дивних дана на одмору и феноменалних фотографија које је направила у купаћем костиму, Светлана се потрудила да што више ужива у улози баке. Тако се због унука Жељка спуштала низ тобоган и опробала се у сурфовању на ком је повредила колено. 

Она је имала намеру да се добро забави са сестрићима, Петром, Илијом и Виктором, али ствари су се измакле контроли. Пала је са даске и крви је било свуда.  

- Она је на Малдивима тотално подетињила, а све због унука Жељка. Спуштала се низ тобоган за децу, играла с њима фудбал на плажи, па се опробала и у сурфовању, где је све кренуло по злу - каже певачицин пријатељ.

- Цеца је са Жељком покушала да сурфује, али се у једном тренутку оклизнула и пала. Приликом пада исекла је ногу, тачније колено, на даску. У тренутку кад смо видели како јој крв шикља заиста смо сви били уплашени, мислили смо да се озбиљно исекла, али смо касније установили да је ипак добро прошла. Цеца се шалила како не сме у море, јер су ајкуле осетиле крв. Тако нам је кукала док јој рана није зарасла. Наравно, сви знамо да је она веома јака, па је тако и сада било - прича извор.

(Србија данас)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".