Osim divnih dana na odmoru i fenomenalnih fotografija koje je napravila u kupaćem kostimu, Svetlana se potrudila da što više uživa u ulozi bake. Tako se zbog unuka Željka spuštala niz tobogan i oprobala se u surfovanju na kom je povredila koleno. 

Ona je imala nameru da se dobro zabavi sa sestrićima, Petrom, Ilijom i Viktorom, ali stvari su se izmakle kontroli. Pala je sa daske i krvi je bilo svuda.  

- Ona je na Maldivima totalno podetinjila, a sve zbog unuka Željka. Spuštala se niz tobogan za decu, igrala s njima fudbal na plaži, pa se oprobala i u surfovanju, gde je sve krenulo po zlu - kaže pevačicin prijatelj.

- Ceca je sa Željkom pokušala da surfuje, ali se u jednom trenutku okliznula i pala. Prilikom pada isekla je nogu, tačnije koleno, na dasku. U trenutku kad smo videli kako joj krv šiklja zaista smo svi bili uplašeni, mislili smo da se ozbiljno isekla, ali smo kasnije ustanovili da je ipak dobro prošla. Ceca se šalila kako ne sme u more, jer su ajkule osetile krv. Tako nam je kukala dok joj rana nije zarasla. Naravno, svi znamo da je ona veoma jaka, pa je tako i sada bilo - priča izvor.

(Srbija danas)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".