Бранислав Бане Бојанић је син познатог певача Милоша Бојанића и старији брат Микице Бојанића, који се, као и његов отац и брат, бави певањем. Популарност је стекао хитовима као "Пола вино, пола вода" и "Само пијан могу да преболим".

Међутим, обојица синова Бојанића су давно напустили Србију, и док Микица живи на Флориди, Бане живи у Детроиту. Њих двојица су ожењени и имају троје деце, окренули су се према породици и бизнису, а рекло би се да немају жељу да наставе са музиком.

Бане живи у Америци, а Микица је у Канади, али нису далеко један од другог. Четири и по сата вожње. Синови се баве истим послом, имају камионске фирме. Бане је основао фирму која се бави транспортом хране, затим и Микица, њих двојица сарађују и лепо функционишу. Могу да кажем да сада најмирније живим откад су тамо, јер су обојица стали на ноге - открио је једном приликом Милош за медије.

Милош Бојанић једном приликом открио је да синове виђа једном годишње, те да постоји могућност да се Микица врати у Србију јер је носталгичан, док је Бане развио бизнис у Америци и нема намеру да се враћа.