Кад је пре петнаестак година у једном од ретких интервјуа у ком је говорио и на теме из приватног живота открио како је супругу Мају после само две недеље познанства одвео пред породичну кућу у банатском селу Баранда, Драган Бјелогрлић је знао да ће њихова љубавна прича трајати заувек. И није се преварио. Пошто су у фебруару путовањем у Мајами обележили двадесет пету годишњицу брака.

 

 

Љубавна прича Драгана и Маје Бјелогрлић - глумили смо пар

Осим на пословном плану, где непрестано ређа успехе, чувени глумац и продуцент који обећава Драган Бјелогрлић остварен је и на личном плану. Иако Маја избегава да се непотребно експонира у јавности, домаћи медији константно пишу о њиховом односу. Но мало је познато да су пре романсе у коју су упловили Драган и Маја глумили заљубљени пар у - реклами.

 

 

- Кад сам, неколико месеци након што смо се упознали, добио понуду да снимим рекламни спот за кухињски намештај, у којем ми је требала и партнерка, сетио сам се Маје. Нисам био сигуран је ли уопште у Београду, али имао сам срећу да је баш тад дошла на јесењи испитни рок па сам је ангажовао да глуми са мном у реклами. Прво смо само глумили љубавни пар, а убрзо смо то стварно постали – рекао је Драган о лепотици која се због манекенског посла рано осамосталила, живећи и радећи најпре у Паризу, а потом и у Бечу. И поред великих успеха у интернационалном модном свету, Маја није запоставила образовање, те је често долазила у Београд јер је студирала, а потом и дипломирала енглески језик и књижевност - испричао је Бјелогрлић.

Фото: АТА имагес

 

 

Бјелогрлић признаје да, као и свако биће на планети, ни он није савршен, но кроз живот трудио се да, како на пословном тако и на приватном плану напредује и исправља своје грешке, а на том путу највећа подршка била му је управо супруга Маја.

- Својим великим достигнућем сматрам то што сам, мислим, успевао да моје професионално напредовање прати моје животно. Трудио сам се да будем свестан својих грешака и да их исправљам. Како у животу, тако и у професији. А мој највећи успех је моја супруга, коју волим и која ми је помогла да имам срећну и дивну породицу, упркос бројним изазовима које често намеће живот једног уметника - закључио је Драган.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".