Branislav Bane Bojanić je sin poznatog pevača Miloša Bojanića i stariji brat Mikice Bojanića, koji se, kao i njegov otac i brat, bavi pevanjem. Popularnost je stekao hitovima kao "Pola vino, pola voda" i "Samo pijan mogu da prebolim".

Međutim, obojica sinova Bojanića su davno napustili Srbiju, i dok Mikica živi na Floridi, Bane živi u Detroitu. NJih dvojica su oženjeni i imaju troje dece, okrenuli su se prema porodici i biznisu, a reklo bi se da nemaju želju da nastave sa muzikom.

Bane živi u Americi, a Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, njih dvojica sarađuju i lepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo, jer su obojica stali na noge - otkrio je jednom prilikom Miloš za medije.

Miloš Bojanić jednom prilikom otkrio je da sinove viđa jednom godišnje, te da postoji mogućnost da se Mikica vrati u Srbiju jer je nostalgičan, dok je Bane razvio biznis u Americi i nema nameru da se vraća.