Астролози откривају да следећа три хороскопска знака могу стварити новогодишње жеље већ у јануару.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Близанци ће имати најлепшу енергију у јануару. Од првог до последњег дана у месецу бићете у атмосфери бајке и магије, имаћете осећај да година није могла боље почети. Велика је вероватноћа да ће вам се остварити најдража жеља, чијем остварењу сте скоро престали да се надате. 2022. је година Воденог Тигра према лунарном кинеском календару, па ће већ на почетку овог периода Близанциу крренути путем амбиција – будите спремни на изненађења и научићете да се чуда увек могу догодити.

Стрелац

Стрелац ће уживати у испуњењу свих жеља које се односе на љубав и романсу. Они представници знака који су дуго сањали да упознају своју сродну душу, у јануару биће пријатно изненађени једним познанством. Стрелчеви који су у вези размишљаће о венчању и зајендичком животу. Ако већ имате на уму особу која вам се већ дуже допаа, јануар је прави месец да смогнете храбрости и направите први корак.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолије се труде да остваре своје жеље и уложиће овог месеца прави труд у то. Јануар ће за представнике знака бити најсрећнији месец у години. Срећа ће утицати на све области вашег живота: здравље, финансије и личне односе. Имаћете довољно енергије и инспирације за преузимање ризика. Слушајте интуицију, унутрашњи глас вам може помоћи да донесете боље, преноси Најжена.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".