Како се сазнало, бивши задругар лишен је слободе у ноћи између понедељка и уторка, на хрватском граничном прелазу по повратку у Србију. Њему је касније одређен притвор, ноћ је провео у Осјеку, а потом пребачен у затвор Реметинец у Загребу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Како домаћи медији преносе, Пујас је без икакавих проблема ушао у Хрватску, али је у повратку сазнао да је за њим расписана потерница.

- Фран је отишао у Загреб код свог оца на рођендан, без икаквих проблема, нормално је прешао границу Србије и Хрватске... Нико му ништа није рекао, да би у повратку настао читав скандал! Кренуо је назад за Београд, али га је полиција по повратку на хрватској граници зауставила и рекла му да је за њим расписана потерница. Он ће сутра по службеном поступку добити адвоката, који ће сигурно имати више детаља о целом случају - говори извор близак Франу.

Подсетимо, Фран Пујас привукао је велику пажњу јавности на самом уласку у "Задругу 4" својим ексентричним изгледом, а касније и својом животном причом. Како је тада открио, Пујас је конзумирао кокаин, чак два пута је хапшен и тако завршио иза решетака. У свом признању, бивши задругар је истакао и да је у једном периоду бежао од полиције.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".