Kako se saznalo, bivši zadrugar lišen je slobode u noći između ponedeljka i utorka, na hrvatskom graničnom prelazu po povratku u Srbiju. NJemu je kasnije određen pritvor, noć je proveo u Osjeku, a potom prebačen u zatvor Remetinec u Zagrebu.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

Kako domaći mediji prenose, Pujas je bez ikakavih problema ušao u Hrvatsku, ali je u povratku saznao da je za njim raspisana poternica.

- Fran je otišao u Zagreb kod svog oca na rođendan, bez ikakvih problema, normalno je prešao granicu Srbije i Hrvatske... Niko mu ništa nije rekao, da bi u povratku nastao čitav skandal! Krenuo je nazad za Beograd, ali ga je policija po povratku na hrvatskoj granici zaustavila i rekla mu da je za njim raspisana poternica. On će sutra po službenom postupku dobiti advokata, koji će sigurno imati više detalja o celom slučaju - govori izvor blizak Franu.

Podsetimo, Fran Pujas privukao je veliku pažnju javnosti na samom ulasku u "Zadrugu 4" svojim eksentričnim izgledom, a kasnije i svojom životnom pričom. Kako je tada otkrio, Pujas je konzumirao kokain, čak dva puta je hapšen i tako završio iza rešetaka. U svom priznanju, bivši zadrugar je istakao i da je u jednom periodu bežao od policije.

(Republika)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".