Кулићева није крила да има осећај као да Филип мрзи Драгојевића, те да због тога жели из године у годину да му нанесе бол.

- У кући су главна тема Алекс, Филип и Милица. Ја сам знала одмах да веза Алекснадре и Дејана није веза, тј. веза је зарад ријалтија. Ја сам се цело лето чула са Алекс и разговарале на видео позив и није ми деловала срећно. Хоће мами да помогне за стан, хоће да купи ово или оно, ја да сам јој момак, победник "Задруге", дао бих јој новац. Самим тим што улази сама, мени је било јасно. Далеко од очију, далеко од срца. Откуд она зна шта он ради напољу? Сама је рекла да Дејан није особа на коју може да се ослони. Уопште га не жалим у овој ситуацији. Ја знам да су се они договорили да играју игру са Филипом Царем. Тада ми га је било жао, јер је цео живот и младост дао за ту особу, а за причу са Александром ми га није жао. Девојке попут Александре нису његов тип, знао је све о њој и њеној прошлости. Сигурно је није прихватио, ни он, а ни његова породица са таквом прошлости. Она му је била ослонац да крене даље, победио је. Филип Цар као да мрзи Дејана и искрено да ти кажем, по мом мишљењу није заљубљен у Александру. Хтео је да покаже да је тата-мата, да напарави бум. Мислим да је Билал хтео да преотме Дејану девојку, чоколадице су знак. Исто тако јој се Филип допао, свакој девојци се свиђа, али свака девојка зна шта може да очекује од њега. Боље спречити него лечити, а он је открио њено право лице. Између два зла, Далиле и Александре, изабрала је мање. Прећутно је и на силу прихватила, а у дубини душе није. Није ми га жао, на време се решио. Интелигентан је, способан и квалитетан момак, ја бих прва била са њим - почела је Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Исто ово са Милицом...Филипу је главна мета било да растури овај однос, а када је успео у томе, он ће са Милицом гарантовано бити неко време. Са Мајом неће бити из страха, знаће да има проблеме до краја. Тужно ми је кад говори о Билалу, а знам да Мају Билал не занима. Филип и Билал се свађају, она цвета, као: "Два мушкарца се боре око мене". Филип седи на гарнитури, она се продрала: "Љуби се из ината", како знаш ако ниси погледала? Филип Цар да хоће, био би са њом. Намерно му удара на сујету, да би се он изинатио - завршила је Кулићева.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".