Чак 17 људи је страдало у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила данас у близини Катмандуа, главног града Непала, преноси индијски портал "девдисцоурсе". Полиција је саопштила да су још 22 особе повређене, а узрок несреће и даље није познат. Аутобус је према првим информацијама ударио у бочни зид планинског зида.

Повређене путнике су спасили мештани уз помоћ припадника војске и полиције. Инцидент се десио у близини села Бетанчоук које се налази на око 48 километара од престонице Непала. Ово је друга саобраћајна несрећа са великим бројем страдалих која се догодила у претходна 24 часа. У понедељак је возило слетело са пута и том приликом је погинуло 12 путника.

Мали путнички комби је превозио људе са венчања и осморо људи је погинуло на лицу места, троје је преминуло на путу до болнице, док је дванаеста особа преминула неколико сати касније у болници. Несрећа се догодила у близини села Чедагад које се налази на око 400 километара северозападно од главног града Катмандуа. Овај део пута је познат у овој земљи по честим удесима због лошег квалитета пута.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".