Богдановић је проглашен кривим зато што је 13. децембра 2007. године, око 14 часова, у Улици браће Срнић принудио на обљубу малолетну девојчицу. Он јој је, како је утврдио суд, најпре ставио руку преко уста, а потом је угурао у лифт који је заглавио између спратова. Потом је више пута ошамарио девојчицу, а затим се сексуално иживљавао над њом. Када је завршио, Богдановић јој је запретио да ће је убити ако некоме било шта каже, а затим је побегао.

Друго дело за које је оглашен кривим, Богдановић је починио два дана пре првог и то у Улици војводе Шупљикца. Начин на који га је извршио, био је готово идентичан. Према пресуди, у коју је "Политика" имала увид, Богдановић је пратио своју жртву, а када је видео да девојчица откључава врата, сачекао је неколико минута и позвонио. Када је девојчица упитала: "Ко је?", он је одговорио: "Тата".

Не сумњајући да јој прети опасност, она је отворила улазна врата куће, и када је видела да пред њима није њен отац покушала је брзо да их затвори. Богдановић је, међутим, успео да стави ногу између врата и прага. Уз претњу да је готова уколико буде писнула, напасник је натерао девојчицу да пође до собе на спрату и скине доњи веш. Затим је сексуално злостављао.

Две недеље касније, Богдановић је напао и трећи пут. У Устаничкој улици повукао је жртву, такође малолетницу, до улаза зграде, а када су дошли између првог и другог спрата, наредио је да га орално задовољи. Како је она одбила то да уради, напасник је неколико пута ударио у главу. Девојчица је почела да се отима, удара насилника и вришти. Богдановић није успео у својој намери јер је један од комшија чуо дечије вапаје и побегао је.

(Информер)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".