Од девојчице (15) која је настрадала јуче у стравичној саобраћајној несрећи у Новом Пазару док је прелазила пешачки прелаз када је на њу "голфом 6" налетео малолетник (17), затим преко њеног тела прешао возач комбија С. Ћ. (58) па побегао, опрашта се цео Нови Пазар уз потресне поруке.

Подсетимо, несрећа се догодило јуче око 6.45 сати у новопазарском насељу Мур, када је девојчица која је кренула у школу, како се сумња, великом брзином ударио малолетник, а од силине ударца она је одлетела 10 метара. Наиме, преко њеног тела точковима је прешао комби. Оба учесника у несрећу су ухапшена и биће саслушана у Вишем јавном тужилаштву у Новом Пазару.

Вест да је девојчица изгубила живот на овако језив начин потресла је све, како њену породицу, пријатеље и рођаке, тако и грађане Пазара који су се од ње опростили на друштвеним мрежама.

 

 

- Драго недужно дете, лепи цвете, да те бог свевишњи прими у рајске одаје где и припадаш, и да ти олакша бол коју си претрпела од несавесних возача који су прелазили точковима преко твог крхког тела. Нажалост, немо гледајући без имало људскости у себи - стоји у једном од коментара.

Један од корисника је написао и да је "цео град уз породицу страдале девојчице у овом тешком тренутку".

- Нека им драги бог сачува памет. Сви смо потресени - пише у једном коментару, док у другом стоји:

- Птицо џенетска ниси ти за жаљење, ти оде јату своме без греха и полагања рачуна, а Алах ће помоћи твојој породици да превазиђу губитак своје мезимице.

 

 

Подршку породици погинуле девојчице пружило је неколико стотина људи који су уједно и разочарани у осумњичене.

- Ово је претужно и камен би заплакао. Девојчице мила, сада си на неком лепшем месту где те ништа неће болети, где твоја чиста, невина душа и припада - написао је корисник у коментарима испод фотографије девојчице.

- Пупољак руже, ово је велика туга чак и до неба за родитељско срце. Треба помоћи овим људима који су на правди бога, у тренутку остали без своје наследнице.

Град Нови Пазар поводом ове стравичне несреће прогласио је данас Дан жалости.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".