Драгана Бјелогрлића памтимо из многих легенданих остварења, почев од Бобе у непролазној серији Бољи живот, преко Црног из Црног Бомбардера, чика Курета из Рана или Драгана из Лепих Села.

Фото: АТА имагес

 

 

Последњих година се опробао и као режисер, на малим екранима могли смо га гледати у Сенкама над Балканом, Монтевидеу, Нечистој крви или првом делу Јужног ветра.

Бјела је са својом супругом Мајом у складном браку већ око две и по деценије, а из њихове љубави родили су се син Алексеј и ћерка Миа.

 

 

Бјелогрлићи су свој породични дом ове године већ средили за предстојеће новогодишње празнике, тако да је јелка већ увелико окићена, а осим тога можемо видети и њихову дневну собу. Све зидови су у жутим нијансама, док у очи упадају и ллустер и лампа у старинском духу.

А Бјела је јуче имао и госте у свом дому и то ни мање ни више него неколико наших познатих глумаца. Око празничне јелке у дому Бјелогрлића испозирали су Милош Биковић, Андрија Кузмановић, Александар Радојичић, Ненад Хераковић и млађи домаћин, Бјелин син Алексеј.

 

 

Бјела је уз ову фотографију написао коментар "Договор је пао". А обзиром да је Бјелогрлић у "Сенкама над Балканом" играо главну улогу са Андријом Кузмановићем, а да је са Биковићем глумио у првом делу "Јужног ветра", његови фанови на Инстаграму су почели да постављају нека логична питања.

На пример, да ли се то можда спрема наставак неког од ова два филма и да ли је Бјела овом приликом због неког таквог договара окупио ову екипу или то је ипак само пријатељско дружење колега.

 

 

Међутим, наш глумац није одговорио на питања фанова, тако да нам остаје само да сачекамо и видимо дефинитивно шта је у питању, али није тајна да се веч неко време по медијима шушка о наредној сезони Сенки.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".