Ивана Кораб лепе вести поделила је и са својим пратиоцима на Инстаграму.

Манекенка је сада објавила да чека друго дете са својим супругом, а тим поводом направили су и мало славље на једном сплаву.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ivanakorab

 

Ивана је са супругом, сином и пријатељима открила да ће и друга беба бити дечак.

Манекенка је у опису видеа који је поделила на свом Инстаграм профилу, открила и да је поново морала на вантелесну оплодњу.

- Мислим да већина вас зна да сам морала да радим вантелесну оплодњу ( ВТО) јер је мој супруг имао ходгкинову болест пре више од 20 година. Као што смо Матеа добили исто тако смо и сада са новим бебироном. Због његове прележане болести, тога што имамо преко 35 година просто сам сматрала да је под обавезно да урадим пренатални тест који може да покаже велики спектар озбиљних и фаталних аномалија. Наравно уз тест смо добили и пол детета и направили клише америчку представу ал' као и све романтичне комедије које гледамо јер знамо да ће бити срећан крај и да ће нам ставити осмех на лице, тако и ово… просто је немогуће да ти срце не заигра. Хвала свима који су ме подржавали и бодрили на овом путу који није ни мало лаган - написала је Ивана.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, Ивана Кораб је једном приликом гостујући у једној емисији открила колико је био тежак пут до њене прве трудноће. Она је тада испричала да је сина Матеа добила из трећег покушаја вантелесне оплодње, а да је прву бебу изгубила.

Ивана је своје искуство поделила како би пружила подршку женама које пролазе кроз исту или сличну ситуацију.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".