Poznato je da njen suprug Milomir Marić puno radi, a ona otkriva da li mu zamera na tome, s obzirom na to da mu mnogi zameraju na brojnim stvarima.

- Ne zameram mu ništa, jer mogu da se nerviram koliko hoću a on drugačije niti želi niti može. Batalila sam se sizifovanja, nisam ni ja baš toliko dokona. Rođeni je vorkoholik i stalna akcija od cika zore je uslov da bude srećan ili bar zadovoljan. Žao mi je što nema vremena da sedne i privede kraju svoju knjigu "Samoubistvo Jugoslavije" koju piše već 20 godina i uvek ima nešto da doda na napisanih dve hiljade strana.

Foto: Jutjub printskrin/ADRIA TV Montenegro

 

 

- Znam da mi niko ne veruje, ali čovek ama baš nikada ne čita i ne gleda ništa o sebi, pa sam često prinuđena da mu prepričavam šta pišu o njemu. Ja to još i začinim, dodam i izmislim, onako domaćinski svašta, ne bi li reagovao. Ništa! Ni reč. Tako misle i da je on u kući neviđeno zabavan i šarmantan. On u kući retko progovara. Čita čovek po ceo dan, lepi svoje knjige, koriči, pa trči u Patrijaršiju, tamo mu valjda to najbolje urade, glanca ih da se sijaju i baš ga briga za svakodnevne i trivijalne stvari. Ipak je genije, a i što bi umarao mozak. A i što bih ja svoj odmarala i štedela kad nisam baš do te mere genijalna.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Ona je otkrila i kakva je kao supruga, a kakva kao majka.

- Odmah da vam kažem da nikada nikome ne bih poželela sebe za suprugu! Imala bih milosti i samilosti i prema neprijateljima i poštedela bih i njih bračne idile i sreće sa mnom. Ipak toliko patnje nije za svakoga. A svi oni koji su bili odbijeni nakon uzaludnog udvaranja, nisu ni svesni koliko su srećni što nisu pred bogom ili matičarem izgovorili bračni zavet. Zaista, koliko se uzalud srca polomilo, a da im ni na kraj pameti nije bilo da su se zapravo čudom spasili. Marić opstaje u našoj životnoj priči čini se baš iz tog razloga - nikad se nije usudio da me zaprosi ! Nikakva supruga i najbolja majka - to sam vam ja! Baš ta - priča ona i sina jedinca opisuje:

- Vedran, potpuno svoj. I samo moj. Moj svemir i večiti nemir, najstroži vaspitač u istoriji roditeljstva, moj kritičar i lični bankar. Šarmantna i neodoljiva Vodolija, donedavno prilično nezadovoljan mojim rezonima i pogledima na svet. Moj ortak i saborac još od rata u Bosni, moja najveća, životna ljubav. I radost, motiv, i cilj i svrha svega započetog i završenog.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".