Бивша српска кошаркашица Милица Дабовић недавно је изазвала доста пажње када је одлучила да се пријави на страницу за одрасле ОнлyФанс где објављује своје голишаве фотографије, а открила је и шта би урадила уколико јој неко понуди 400.000 долара.

Провокативне фотографије могу видети само они који се претплате на профил, а месечна претплата обично износи између 15 и 20 долара.

Милица је на ОнлyФансу и те како активна и у свега неколико недеља већ је објавила око 50 фотографија, а неке од њих нашле су се и у јавности.

Ова некадашња кошаркашица се нашла поново у центру пажње након што је гостовала у једној емисији.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

 

- Само 15 долара је претплата. Видиш како сам јефтина - рекла је Милица на почетку, а онда ју је водитељ питао шта ће да уради ако јој неко плати 400 долара.

- То су мале паре за мене. Помислила сам да ћеш рећи 400.000 или 14.000, а не 400 долара. 15 долара је само учешће, односно претплата и да они мене прате - објашњавала је некадашња кошаркашица.

Након тога водитељ је упитао шта би урадила да јој неко плати 400.000 долара, а њен одговор баш и није био најјаснији. Прво је рекла да би за тај новац купила кућу јер није схватила да се питање односило на то да ли би се скинула гола за тај новац.

- Ништа. Да ли си нормалан. Никада се ја не бих скидала до краја и то није уопште никада била намјера - поручила је Милица, а онда је на питање водитеља каква је њена граница дала потпуно супротан одговор.

- Немам ја граница. Луда сам скроз - закључила је некадашња кошаркашица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".