Bivša srpska košarkašica Milica Dabović nedavno je izazvala dosta pažnje kada je odlučila da se prijavi na stranicu za odrasle OnlyFans gde objavljuje svoje golišave fotografije, a otkrila je i šta bi uradila ukoliko joj neko ponudi 400.000 dolara.

Provokativne fotografije mogu videti samo oni koji se pretplate na profil, a mesečna pretplata obično iznosi između 15 i 20 dolara.

Milica je na OnlyFansu i te kako aktivna i u svega nekoliko nedelja već je objavila oko 50 fotografija, a neke od njih našle su se i u javnosti.

Ova nekadašnja košarkašica se našla ponovo u centru pažnje nakon što je gostovala u jednoj emisiji.

Foto: Instagram printskrin/ stefanovamama13

 

 

- Samo 15 dolara je pretplata. Vidiš kako sam jeftina - rekla je Milica na početku, a onda ju je voditelj pitao šta će da uradi ako joj neko plati 400 dolara.

- To su male pare za mene. Pomislila sam da ćeš reći 400.000 ili 14.000, a ne 400 dolara. 15 dolara je samo učešće, odnosno pretplata i da oni mene prate - objašnjavala je nekadašnja košarkašica.

Nakon toga voditelj je upitao šta bi uradila da joj neko plati 400.000 dolara, a njen odgovor baš i nije bio najjasniji. Prvo je rekla da bi za taj novac kupila kuću jer nije shvatila da se pitanje odnosilo na to da li bi se skinula gola za taj novac.

- Ništa. Da li si normalan. Nikada se ja ne bih skidala do kraja i to nije uopšte nikada bila namjera - poručila je Milica, a onda je na pitanje voditelja kakva je njena granica dala potpuno suprotan odgovor.

- Nemam ja granica. Luda sam skroz - zaključila je nekadašnja košarkašica.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".