Глумицу Југославу Драшковић смо заволели као Ђину у култној серији “Срећни људи”.

Она је дипломирала у класи Радета Шербеџије на Академији уметности у Новом Саду, након чега је више глумила у београдским позориштима. Онда је добила понуду да замени Дубравку Мијатовић и да постане нова Ђурђина Голубовић у серији "Срећни људи”.

Фото: Јутјуб принтскрин/Holivud Yugoslavia

 

 

Прошле су године од снимања чувене серије, а Југославу нисмо имали прилике да видимо на малим екранима. Ипак, рекло би се да јој се глумачка срећа поново осмехнула када је постала део великог пројекта "Игра судбине".

Тада се поново уселила у наше домове путем малих екрана, а за све године колико је нисмо видели Југослава је била посвећена приватном бизнису и одгајању ћерке Маше која је израсла у праву лепотицу.

 

 

Југослава је Машу добила са супругом Зораном Цветановићем, са којим је била у браку 25 година. Зоран је нажалост, пре више од неколико година преминуо, што је мајку и ћерку још више зближило.

И као што су многи очекивали Маша се заинтересовала за филмску продукцију, а како и не би када је целог живот била окружена тиме. Уписала је Академију Уметности (смер Продукција у уметности и медијима), а Југослава мисли да је то логичан избор професије.

 

 

- Воли уметност, а добра је са новцем, тако да је то добитна комбинација у њеном случају - истакла је тада поносна мама.

Југослава, којој је ћерка све, истакла је да је Маша копија свог оца, и открила која је једина жеља коју њен супруг није остварио.

Фото: В. Данилов

 

 

- Остварио је већи део својих жеља, једино му је било жао што неће дочекати унуче. Маша је иста као он, највише може када је најтеже. Дипломирала је три дана после очеве сахране. Требало је у уторак да брани дипломски, а у понедељак ми се поверила да не може. Тешила сам је, подржавала у намери да тражи да јој одложе испит. Али, како сам рекла да је у реду што нешто не може, тако сам код ње пробудила инат и још једном схватила да је исти Зоран - испричала је глумица.

( Glossy)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".