Видаковић се тако и сам присетио неких, па је открио како се слагао са Чкаљом, за ког тврди да је био прек, али и какав је био Павле Вуисић.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Имао сам са Чкаљом непријатне ситуације када смо снимали "Камионџије", и то не само ја него сви млади глумци. Био је прзница и набусит. Једном смо каснили на снимање због судара на путу. Наљутио се и закључао у приколицу. Није хтео да изађе. Викао је: "Нећу да снимам! Зашто касне?" Дошао сам до његове приколице и покушао да објасним да је био судар. А он је заурлао: "Баш ме брига, бежи!" Павле Вуисић је био "стрептомицин" за њега. Дошао је и рекао: "Шта је, овај опет има менструацију?" Чкаља тек онда неће да снима. Имао је кратак фитиљ - рекао је Видаковић о чувеном Чкаљи, а онда се присетио Вуисића:

Фото: Архив Новости

 

- Паја је био боем и ретко образован глумац. Са изгледом камионџије и касапина, био је вероватно најначитанији глумац. Имао сам част да две ноћи пијем са њим. Са њим сте могли да причате о чему год хоћете! О свемирској технологији, уметности, спорту... Волео је да пије шприцер, био је прави боем.

Фото: репринт ТВ Новости

 

Глумац је овом приликом проговорио и о Гидри.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ nemanjic nemanjic

 

- Гидра је био диван, духовит и светски човек са манирима. Али је имао проблем са алкохолом. Када смо радили заједно, већ је био стар, па су му бранили да пије. Никако није могао да се избори с алкохолом. Његова супруга је долазила на снимања како би била сигурна да неће пити.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Ташка Начића

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".