У Вртларској улици у Сурчину, у петак рано ујутру, пронађено је тело мушкарца А. М. (50) прикљештено испод аутомобила. Хитна помоћ је по доласку на терен могла само да контастује смрт, а тело је извучено уз помоћ дизалице.

А.М. наводно је страдао док је покушавао да поправи аутомобил, али комшије из ове улице се чуде зашто је то радио у ситне сате по мрклом мраку, па Сурчином круже две верзије догађаја.

Како преносе медији, комшије сумњају да је настрадали мушкарац хтео да напакости свом комшији, док је био у алкохолисаном стању.

- Чуо сам да је хтео да замени гуму, па није добро наместио алат. Ако је то било у питању то може да има смисла, али да је поправљао аутомобил тако касно, по мраку, то је чудно - каже извор Курира.

Како је објаснио, он је ипак чуо и да А.М. није прикљештио његов аутомобил, већ комшијин.

- У улици причају да се није свађао ни са ким, бар не да они знају, али да је настрадали човек имао намеру да комшији пресече кочнице. Наводно је био у алкохолисаном стању и није успео у својој намери и ствар је пошла наопако за њега. Није пресекао кочнице, већ хидраулику, што је и довело до тога да аутомобил падне на њега. Шта је од та два тачно, зна само он - каже извор.

Према сазнањима Курира, људи су покушали А.М. да извуку испод аутомобила, али нису успели све док нису дошле дежурне екипе и дизалица.

Подсетимо, за настарадалог нико нема да каже ружну реч и сви се питају шта се заиста догодило. Полиција је обавила увиђај и биће утврђени како је до несреће дошло.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".