Иако никада није било пријава насилља, како је потврдила и полиција, Дејан је имао потребу кажу његови познаници, да његова буде последња и да буде неприкосновени ауторитет у сваком погледу.

Један од познаника Дејанових каже, да те своје агресивне особине, отац који је убио сина, није испољавао до сада у друштву, али је на необичној ситници, детаљу, окидач таквог понашања у његовој глави имао драматичан исход.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

- Невероватно нам звучи, али наводно је све било у реду у кућу, док је син Милан тамо боравио са оцем са којим је гледао утакмицу. Дошло је до мање препирке, која је постала жучнија, па је син оставио Дејана наводно и напустио кућу. Када се вратио, како се се спекулише, отац је поново провоцирао, изазивао свађу која се завршила кобно, тако што је Дејан ножем избо сина, каже познаник и додаје да не може да верује да такав вербални сукоб може довести до убиства и то рођеног детета.

Медији незванично сазнају да је мајка Маја (47) покушала да заштити дете али је и сама задобила ударце по глави и телу, те је хоспитализована у суботичкој билници.

- Тај отац је требало да се лечи одавно, ако је био у стању да због свађе око утакмице убије и дете и повреди супругу. Да ли је користио неке супстанце, алкохол које су га држале у таквој агресији да се није смирио, него извршио убиство, нисмо сигурни, али сада чујемо разне спекулације. Чекамо званичне потврде да истрага каже шта се заправо десило што је довело оца у тако тешку агресивну ситуацију, да убије сина. Помињу се и неки други разлози, неспоразуми око финансија, али спекулише се и чаршијским незваничним детаљима, па је тешко било шта од тог потврдити, каже један од познаника породице.

Дејан је ухапшен, а за 48 сати биће прпиведен у Више тужилаштво, где ће дати свој исказ око околности убиства свог детета, које је осумњичени починио у својој кући, у Плитвичкој улици у Суботици.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".