U Vrtlarskoj ulici u Surčinu, u petak rano ujutru, pronađeno je telo muškarca A. M. (50) priklješteno ispod automobila. Hitna pomoć je po dolasku na teren mogla samo da kontastuje smrt, a telo je izvučeno uz pomoć dizalice.

A.M. navodno je stradao dok je pokušavao da popravi automobil, ali komšije iz ove ulice se čude zašto je to radio u sitne sate po mrklom mraku, pa Surčinom kruže dve verzije događaja.

Kako prenose mediji, komšije sumnjaju da je nastradali muškarac hteo da napakosti svom komšiji, dok je bio u alkoholisanom stanju.

- Čuo sam da je hteo da zameni gumu, pa nije dobro namestio alat. Ako je to bilo u pitanju to može da ima smisla, ali da je popravljao automobil tako kasno, po mraku, to je čudno - kaže izvor Kurira.

Kako je objasnio, on je ipak čuo i da A.M. nije priklještio njegov automobil, već komšijin.

- U ulici pričaju da se nije svađao ni sa kim, bar ne da oni znaju, ali da je nastradali čovek imao nameru da komšiji preseče kočnice. Navodno je bio u alkoholisanom stanju i nije uspeo u svojoj nameri i stvar je pošla naopako za njega. Nije presekao kočnice, već hidrauliku, što je i dovelo do toga da automobil padne na njega. Šta je od ta dva tačno, zna samo on - kaže izvor.

Prema saznanjima Kurira, ljudi su pokušali A.M. da izvuku ispod automobila, ali nisu uspeli sve dok nisu došle dežurne ekipe i dizalica.

Podsetimo, za nastaradalog niko nema da kaže ružnu reč i svi se pitaju šta se zaista dogodilo. Policija je obavila uviđaj i biće utvrđeni kako je do nesreće došlo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".