Приватни живот Гоце Божиновске одувек је био изложен јавности, како због певачке каријере, тако и због емотивних партнера, па је познато да из љубави са композитором Радетом Вучковићем има ћерку Јелену, а њено име најчешће се везује за покојног мужа Зорана Шијана са којим је добила Мирка и Зорану.

Фото: Фејсбук принтскрин/ Legende devedesetih

 

Француски филозоф и књижевник Данијел Шифер,  у емотивној вези са певачицом био је након Шијанове смрти, а када је својевремено за медије причао о њиховој вези имао је само речи хвале:

- Гоца је моје огледало. Нама нису потребне речи. Постоји интуиција, а то је љубав. Имати такву љубав можда није лако јер су ту породица, друштво и обавезе. То је фатална љубав. Нисам човек који може да живи норМнално, ја сам аморалан, требало је да живим у прошлом веку јер бих био спреман да за жену одем на двобој - рекао је он додао:

Фото: Горан Чворовић

 

- Нама никада није досадно. Шетамо, причамо, а није нам досадно ни када не причамо, јер онда радимо нешто друго. Пуно причамо, а мало спавамо. Између нас постоји физичка и психичка страст - каже стара љубав Гоце Божиновске, а певачица се такође једном приликом дотакла ове теме.

Фото: Архив Новости

 

- Већи је Србин од многих Срба. Загонетан је и чудан, а ја волим чудне и јаке личности. Особа поред мене мора да се издваја од других, да буде специфична. Данијел је човек ван мог света. Специфичан је, чудна фаца… Нажалост, не говорим његов језик, а он прича српски тако како прича, јако оскудно - рекла је она.

Папарацо фотографије Божиновске и Шифера објављене су у магазину "Свет" 1999. године, то је било после њене везе са Зораном Шијаном, а пре везе са Небојшом Тубићем Жапцем. Интересантно је то да је Шифер својевремено, недуго након тога, опружен за крађу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".