Јелена Карлеуша од почетка каријере осећа се врло самопоуздано и опуштено у провокативним костимима које носи сцени. Како је и сама једном приликом признала, имала је пре неколико година проблема с вишком килограма.

- Никад дебља нисам била! Ево сад ћу јавно да признам, немам проблем с тим. Имам 75 килограма - изјавила је она у емисији "Ћирилица".

- Здравље апсолутно и само на уста улази. Здрави сте колико се здраво храните. Уосталом, погледајте се у огледало голи. Слика ће вам јасно рећи где грешите - истакла је она једном приликом у разговору за Курир.

- Никада у животу нисам била болесна, а сматрам да је за то заслужна исхрана без меса, с минимумом животињских протеина у облику јаја, рибе и млечних производа. Храним се великом количином воћа на првом месту, а онда и поврћа.

Певачица је, иначе, заговорница веганства и вегетаријанства, а за Глоссy је недавно истакла да оне не намеће ћеркама шта треба једу.

- Атина је веган, а Ника једе све. Ја нисам неко ко деци намеће шта морају, а шта не морају да једу. Оне саме једу шта желе, тако да нисам од оних мајки које своје фрустрације искаљују на деци. Атина је сама одлучила, а Ника иде ка томе и због тога сам срећна. Наша трпеза је богата воћем и поврћем. Обожавамо "замену за месо", која има идентичан укус као месо, али прави се од протеина грашка. Једем млечне производе, јаја, рибу, али и то ћу у будућности престати. Кад је реч о новогодишњој трпези, имаћемо госте који нису вегетеријанци, али правимо јела која могу да једу сви. Обожавам посне сармице од зеља, пребранац, туршије, подварак без меса, мимоза салату... ― објаснила је Јелена.

- Никад ни кафу у животу нисам попила, пијем минимум три литра воде дневно. Слаткише презирем - истакла је певачица пре извесног времена.

Јеловник Јелене Карлеуше

Први дан

Доручак: Немасни сир 400г, две кришке интегралног хлеба, салата Ужина: Две јабуке Ручак: Грашак с поврћем 400г, салата Вечера: Салата са тиквицама

Други дан

Доручак: Овсене пахуљице 4 кашике, воћни микс, чиа семенке Ужина: 300г трешања Ручак: Запечена боранија с поврћем, салата Вечера: Кисело млеко 360мл, салата

Трећи дан

Доручак: Мафини са тиквицама, салата Ужина: Витаминска салата са црвеним купусом Ручак: Шампињони са поврћем Вечера: Потаж од поврћа

Не вежба, али носи стезник

Карлеуша је, иначе, позната и као неко ко не борави радо у теретани, али може да се похвали равним и затегнутим стомаком, уским струком и израженим стомачним мишићима. Прошле године је открила да је њен трик - специјални стезник.

- Тајна је у стезнику који носим сваки дан, некад и ноћу испод гардеробе... Редовним ношењен и "тренирањем" вашег струка овим стезником топите масне наслаге и драстично смањујете обим струка, скупљате опуштене мишиће, смањујете осећај глади, поправљате држање кичме. Препоручујем свакој жени, поготово онима које се гоје у пределу стомака, породиљама и женама које тренирају - открила је певачица на Инстаграму.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".