Једном приликом Гоца је поменула колегиницу Снежану Ђуришић због везе са доктором гинекологије Вањом и наговестила да њој одржавање не треба, те да је њен полни орган "Гаражиран"  

- Не дружим се са докторима у емотивном смислу де се удајем или будем у вези. Нисам нашла таквог чак ни за варијанту, што би рекли млади, за комбинацију. Код нас нема више за једну ноћ, то је за клинце. Ми смо у озбиљним, нормалнијим годинама, када ти је потребан неко са ким ћеш делити нешто. Ако налети супер, ако не налети, Боже мој - објашњавала је Божиновска.

 

 

- Никада нисам била жена која плаче и моли Бога да јој пошаље мушку руку. Волела сам лепе, јаке мушкарце, али никада од њх нису зависиле моје срећа и снага. Жене не смеју да дозволе да комад меса неког мушкарца утиче на њих. Одавно о томе не размишљам превише, нити имам нарочиту потребу да са неким спавам. Нисам се бунила када је било, нећу се бунити колико год да га буде, али ако ми нешто ремети, таман посла. Руку на срце, сада да ми кажу: "Гоцо, никада више нећеш имати секс", не бих се потресла ни најмање, нити растужила. Прстом не бих мрднула - рекла је певачица.

(Свет)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".