Певачица Љупка Стевић пре две године раскинула је са дечком генералом Драгишом Симићем, коме је због љубоморе разбила два аутомобила.

Овај скандал тада је преплавио медије, а она сада тврди да није желела да каријеру гради на таквим испадима. Певачица од тада није имала партнера, али је ипак искрено рекла да боли мушкарце у униформи, а присетила се и весеља на ком су јој отели 5000 евра из руку.

 

 

- На једној великој свадби у Торину смо узели око 150.000 бакшиша. Капирам да се певачи хвале бакшишом на све стране, али ја то не радим. Узела сам ову суму с бендом, али нисмо од тога видели ништа! Доживела сам да, док певам песму, у једној руци држим 5.000 евра и у том тренутку прођу клинци и отму ми све и однесу напоље. Ко зна колико су пара однели тада. Била сам на весељу с покојним Шабаном, Снежаном Ђуришић и Дарком Лазићем. Било је доста певача, а док се сви исплате, шта остане на крају? То су много мање суме - присетила се Љупка и поручила да је одувек имала подршку најближих да крене путем естраде.

 

 

- Моји родитељи нису хтели да се мучим и радим само у свом крају весеља, као локална певачица. Хтели су више за мене и, наравно, да су били поносни на то што сам желела да будем популарна много шире. Ишла сам ка томе да мање радим, а да добро зарађујем. Оцу сам бројала паре кад се врати са свирке. Оставио је штос пара у соби, ја уђем и бројим све, пребацујем у марке да видим колико је зарадио - рекла је певачица која тврди да се не дружи с много људи с естраде јер гледа искључиво своја посла.

- Не дружим се много с људима с естраде јер ме не занима шта се у њиховим животима дешава. Водим сасвим другачији живот у односу на многе који су јавне личности. Постоји неколико особа, неколико певача, с којима сам блиска и то је све. Цела естрада је пуна будалетина. Много је лудака и то је истина. Више ме нервирају мушкарци на естради, али и код мене приватно који су ми блиски јер се некад дуже сређују од жена - поручила је она и истакла да би се радо бавила политиком у случају да се у њој пробуди жеља да постане народна посланица:

 

 

- Удварали су ми се спортисти, али нико није успео да ме освоји. Боље ипак да се удварају они, него неки алкохоличари. Политичку сцену Србије и те како поштујем, радо им певам и имам доста пријатеља међу политичарима. Дружим се и са женама у политици, тако да ту нема превише удварања, само пријатељство. Наравно, мислим да бих се супер снашла као народна посланица. Борила бих се за разна људска права и мислим да је то супер посао.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".