Изјава о супрузи Маринка Роквића у којој описује њене квалитете поново је оживела на друштвеним мрежама и подсетила све на складан брак овог пара који има сина Марка и Николу. 

- Не волим празне лепотице, већ интелигентне жене широког образовања с којима могу причати о свему. Кад сретнем такву жену, која ми се допада физички и духовно, смислим цаку с којом крећем у лов. Прилазим јој на најшармантнији могући начин и трудим се да оставим што бољи утисак а ако видим да је цака упалила развијам даљу тактику и крећем у акцију. Али, када је моја жена Славица у питању, страшно сам се зезнуо - почео је да се тада присећа Маринко и затим описао по чему се супруга Маринка Роквића разликовала од осталих.

Фото: А. Станковић

 

- Таман сам мислио да сам је освојио, а онда сам наишао на тешка, гвоздена врата. Да бих успео да их отворим, морао сам, богами, много да се потрудим и тада сам се уверио да сам налетео на праву, искрену, паметну и карактерну жену. Елем, да би мушкарац задржао жену која је за озбиљно забављање, треба да је често обрадује ситницама које живот значе: понеким цветићем, поклоном или путовањем. Ако осетим да је она сасвим искрена, такав сам и ја, али ако бих посумњао да глуми љубав испровоцирао бих њену љубомору јер жена којој је стало до мене мора да буде и љубоморна и посесивна, да се бори против супарнице - изјавио је тада певач и наставио: 

- Ценим жене које воле породицу и које су добре домаћице. Када бих налетео на неку која је неуредна и која не зна да кува, збрисао бих од ње јер жена којој није битно да ли су моје кошуље чисте или не и да ли сам гладан или сит, не може да буде права жена. Погрешну особу, или стару љубав коју бих остављао због нове, максимално бих ескивирао или бих јој на фин начин објаснио због чега више не желим да будем с њом. А ако је реч о "навалентној" жени која не би одустајала, намерно бих се с другом женом појавио пред њом, а ако би она и даље наваљивала пустио бих да се њих две обрачунају, па која победи - њен сам - завршио је излагање али је остала непозната реакција Славице. 

Славица је тешко прихватила супругов одлазак, али Маринко и даље живи у песмама.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".