Цеца Ражнатовић је кроз целу своју каријеру имала спотове за памћење – увек су имали драмски заплет, а често и баш згодног фрајера.

Уз те песме и спотове смо одрасли, а и данас се живо сећамо мушкараца који су били у Цециним спотовима.

Како изгледају данас?

"Знам"

Фото: Јутјуб принтскрин/Маре Ј

 

 

Иза великог Цециног хита стоји Ненад Кнежевић Кнез, а чувени спот режирао је Дејан Милићевић. У њему је звезда био згодан плави дечко, који се зове Бане Ерчић. Да ли је можда и најбољи фрајер из Цециних спотова? Многи би то потврдили. Он је по професији физотерапеут, а и даље изгледа одлично – и то са седом косом.

 

 

"Неваљала"

Фото: Јутјуб принтскрин/Светлана Цеца Разнатовиц

 

Најсензуалнији Цецин спот са чувеним лабудовима имао је наравно и одличног фрајера – Аркановог сина Николу Мартиновића. Аркан је Николу и његовог брата близанца Војина добио 1983. године из брака са Наталијом Мартиновић. Наводно из безбедносних разлога носе мајчино презиме. Медији пишу да он данас живи у САД, а фотографија његовог брата открила нам је како изгледа.

 

 

"Кукавица"

Фото: Јутјуб принтскрин/Светлана Цеца Разнатовиц

 

 

Још један непролазан Цецин хит имао је фрајера обученог у моду тог времена. У питању је Горан Андрејић, с којим се Цеца срела на једној забави и открила како сада изгледа. Написала је да данас има троје деце, а медији су писали да је ожењен бившом супругом Аце Лукаса.

"Фатална љубав"

Фото: Јутјуб принтскрин/Светлана Цеца Разнатовиц

 

 

Стару Цецину песму многи памте по мишићавом црном мушкарцу, а његово име је Никола Павловић. Он данас има седу косу и браду, а кратко се вратио у јавни живот када је био учесник једног ријалити програма.

"Анђео другог реда"

Фото: Јутјуб принтскрин/Светлана Цеца Разнатовиц

 

 

У новијем Цецином споту звезда је био згодни Румун Флориан "Биг Настy" Мунтеану, који је у међувремену стигао до Холивуда. Он глуми у серији "Викинзи: Валхала", а на Инстаграму га прати пола милиона људи. Осим што је глумац, он је такође фитнес инфлуенсер, што не чуди с обзиром на мишиће које има. 

 

 

"Иди док си млад"

Фото: Јутјуб принтскрин/Светлана Цеца Разнатовиц

 

 

Најзад, најпознатији фрајер из Цециних спотова без сумње је дрвосеча – Ђорђе Дувљак. Појавио се и у споту за њену песму "Доказ“, али и у Стојином хиту "Старија“ из 2004. године. И то је последњи пут кад смо га видели. Ђорђе живи у Аустралији, а Цеца је једном приликом испричала да је поново видела.

 

 

- Била сам у Аустралији на концерту и баш док сам певала ‘Иди док си млад’ учинило ми се да препознајем једног човека из првог реда у публици. Никако нисам могла да се концентришем, нон-стоп сам покушавала да се сетим ко је то тачно. Нисам успела да се присетим, а онда ми после наступа иза леђа прилази Ђоле и подсети ме да смо радили заједно. Никако нисам могла да му упамтим лик иако смо остали у контакту, али драго ми је што смо се срели. Њему и његовој супрузи супер иде у Аустралији - открила је. 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".