Водитељка је имала годину у животу пред којом су се нашли бројни изазови, а само један пут је био исправан избор. 

- Била је једна година у мом животу у којој се догодило неколико ствари. У тој години умрли су ми отац и мајка, остала сам без посла, Ана је отишла да студира у Италију, умрло ми је моје куче које сам обожавала и одједанпут сам отворила врата своје куће и остала сама. Скувала сам лепо себи кафу и разговарала сама са собом. Постоје 2 пута, један је да паднеш у депресију и пропаднеш, а друго је да дигнеш и дигла сам се - изјавила је Рушка.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

Водитељка је истакла да је врло важжно сачувати здраво размишљање: 

- Депресија је болест. Постоји начин да управљамо својим мозгом. Ја сам научила да мој мозак прима само лепе информације, да моје очи виде само оно што ја хоћу и да моје уши чују само оно што ја желим. Наша подсвест прима 65.000 информација дневно, само изаберите ону која вам се највише свиђа - рекла је Јакић.

Поменула је и моменат када је Ана отишла, а и моменат када је доста зарадила:  

- У то време када је Ана отишла и када ми се све то догодило, било је то време ембарга и ратова. Тада сам путовала по 50 сати Фудексовим аутобусом да би видела своје дете. То су били неки дани који нису били толико лепи. Пошто тај Фудекс иде поред Пожаревца, мене су Роми обожавали. Пошто смо пролазили кроз Трст, они су ми рекли да ће ме водити на место где набављају робу. Тада сам се сетила да напуним торбу стварима и отворим свој штанд на Сајму - рекла је Јакић.

- Онда су ми моји непријатељи направили велику услугу. Говорили су да сам опет пропала, после свега онога сада продаје ствари на Сајму. Уствари они су мени учинили услугу јер сам у то време зарађивала највише пара -била је искрена Јакић за Курир.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".