Прослављени глумац Љуба Бандовић је симпатије публике побрао још својим првим појављивањем, а он је један од ретких који је играо подједнако добро и позитивне и негативне ликове.

Он је један од најталентованијих домаћих глумаца, а они који га познају лично кажу да је и приватно врло пријатан и љубазан.

Фото: Н. Фифић

 

 

О његовом животу се скоро никад не пише, а и Љуба не жели да даје материјал и да се експонира на тај начин. Тако је јавност остала у шоку сазнавши да се развео од супруге Татјане.

‒ Моја жена већ дуго нема проблема са мном јер смо ми разведени седам година. Кроз развод смо прошли нормално, као сви нормални људи ‒ рекао је популарни глумац.

Они су се венчали још 2005. године, али никада нису давали заједничке интервјуе нити су се трудили да се наметну новинарима и привлаче пажњу.

И када би говорио о својој Татјани, Љуба је само користио суперлатив, а једном приликом је истакао како је уз њу пронашао жељени мир. Имали су велику жељу да се остваре као родитељи, али то се, нажалост, није десило.

‒ И Тања и ја имамо четрдесет година, али лекари кажу да још постоје велике шансе да се остваримо као родитељи. На крају крајева, наш здрав однос према томе каже да ћемо у неком моменту, уколико Тања не остане у другом стању, спасити неко дете које није имало среће да расте са родитељима. Не због племенитости, већ да остваримо своју потребу и поклонимо некоме живот какав доликује. Није породица крв ‒ рекао је глумац једном приликом.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".