Jednom prilikom Goca je pomenula koleginicu Snežanu Đurišić zbog veze sa doktorom ginekologije Vanjom i nagovestila da njoj održavanje ne treba, te da je njen polni organ "Garažiran"  

- Ne družim se sa doktorima u emotivnom smislu de se udajem ili budem u vezi. Nisam našla takvog čak ni za varijantu, što bi rekli mladi, za kombinaciju. Kod nas nema više za jednu noć, to je za klince. Mi smo u ozbiljnim, normalnijim godinama, kada ti je potreban neko sa kim ćeš deliti nešto. Ako naleti super, ako ne naleti, Bože moj - objašnjavala je Božinovska.

 

 

- Nikada nisam bila žena koja plače i moli Boga da joj pošalje mušku ruku. Volela sam lepe, jake muškarce, ali nikada od njh nisu zavisile moje sreća i snaga. Žene ne smeju da dozvole da komad mesa nekog muškarca utiče na njih. Odavno o tome ne razmišljam previše, niti imam naročitu potrebu da sa nekim spavam. Nisam se bunila kada je bilo, neću se buniti koliko god da ga bude, ali ako mi nešto remeti, taman posla. Ruku na srce, sada da mi kažu: "Goco, nikada više nećeš imati seks", ne bih se potresla ni najmanje, niti rastužila. Prstom ne bih mrdnula - rekla je pevačica.

(Svet)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".