Сека Алексић позната је као неко ко обожава да кува, а догађа се да обрадује и свог вољеног супруга са финим јелима: 

- Ја сам заљубљиве природе и ту не мислим на мушкарце. Заљубим се у добар кадар на снимању спота, у особе које се жртвују за своје сараднике и такве људе много ценим. Трудим се да им пружим све у животу, да их чашћавам купујем поклоне и да им покажем колико сам захвална што су ту - изјавила је певачица и открила чиме воли    да обрадује Вељка. 

Фото: АТА имагес

 

-Свом супругу свакодневно приређујем ситнице које он поштује и воли, свакодневно желим да се он осећа као краљ у свом краљевству, а ја као његова краљица. Желим да му све пружим и да му све буде на дохват руке. Вељко изузетно много тренира, здраво се храни. Не једе он само скупе ствари, обрадује се и када направим пљескавице од спанаћа, али храни се здраво и ја му тим стварима удовољавам - рекла је она.

-Највише волим да га обрадујем када останем сама са децом. Он тада мисли да ће појести нешто што је остало од јуче или попити протеин јер "Светлана нема времена нешто да му скува". Иначе, увек ме зове или тако или "љубави“, никада не каже Сека. Е онда када дође, сачекају га три јела на столу, ја онда уживам док га гледам. Поклон свако може да купи али у овим моментима ти заправо показујеш љубави и пожртвовање - закључила је Алексићева.

(Свет)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Маја Оџаклијевска