Музику за песму певачице млађе генерације Теодоре Џехверовић, написао је Марко Морено кога је Андреј Лукас такође одлучио да тужи.

Продукцији је такође запретио тужбом. 

Андреј Лукас ће захтевати од њих потражити половину зарађеног новца од прегледа за ову песму, што је око 100.000 евра, за колико сматра да је оштећен.

Фото: АТА имагес

 

- Теодора је с том песмом од Јутјуба имала приход од 140.000 евра, а пошто су користили Андрејев глас, то значи да има право на половину зараде. То је неких 70.000 евра, плус још неких 40.000 евра од организације произвођача фонограма Србије, као и од права извођача. Она и Морено су и ту покрали права, јер није био пријављен. То је озбиљна превара - каже извор за Курир.

Теодора и Андреј се нису огласили овим поводом, али јесте Аца Лукас који је стао на страну сина. 

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Нисам знао да је Андрејев глас искоришћен у Теодориној песми јер ја то не слушам. А није ни мој син. Он је још давно код Морена у студију снимио неки део, понавља речи: "Треси, треси." То је завршило код Теодоре у песми. Не може тако! То је крађа извођачких права, која су заштићена у агенцији за извођачка права. Тог Морена и не знам. Кад ми је Андреј рекао за то, ја сам се фрапирао. Послушао сам песму и чуо његов глас - навео је Лукас, па додао да је и даље у шоку.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".