Дарко Лазић открио је како се његова девојка слаже са његовом децом, као и да ли је она и даље у браку, како се спекулисало у јавности.

- Кад ми дођу деца, Каћа се према њима понаша као да им је друга мајка. Њена сестра има двоје деце, мајка јој је васпитачица и зна са децом. Моју чува кад дођу, а имаћемо, надам се, једног дана и своју - каже Дарко Лазић.

Фото: АТА имагес

 

- Она сад брак замишља само са мном. Катарина се у кухињи сналази као да се тамо родила! Све зна да спрема, а људи мисле да је још једна фитнес инструкторка која нема појма о животу. Имају предрасуде сви према нама, али уверићемо их све да су ствари другачије - истиче поносно певач.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Pink

 

Певач каже да нико не верује да ће да му успе веза с Катарином јер су навикли да девојке мења као чарапе.

- Каћа увек прича да се ништа није променило међу нама откад смо се упознали. Ми се познајемо више од 10 година, наше породице се знају и између нас су увек постојале симпатије. Ми смо давно били у вези, сада смо само после толико времена све обновили - наводи Лазић, па демантује приче да је она и даље у браку.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Обоје смо разведени, па смо својој љубави решили поново да дамо шансу. Видим да ми се сада смеју иза леђа и причају да ово с Каћом неће да траје. Причају да је она мени само још једна у низу, али показаћу да то није истина. Могу да се смеју до сутра, ја знам да је дошло наше време - закључује некадашњи победник "Звезда Гранда".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ин меморимам - Џеј Рамадановски

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".