Фолкер Дарко Лазић открио је шта га је навело да остави пороке и да се смири.

- Нон-стоп људи хоће да ми накаче проблеме и скандале на врат, а ја сам се уморио од демантовања. Последњи у низу био је онај за дуговања. Никада нисам узимао унапред новац за неку тезгу. И да се десило, као што причају, да сам узео новац унапред и да се нисам појавио, вратио бих одмах сутрадан. Паре увек добијем кад се тезга заврши. Имао сам здравствених проблема, не знам ко је човек који ми смешта. Пошаљите га слободно код мене, па ћемо да видимо шта се дешава. Иза мене стоји озбиљна фирма, ми смо професионалци и не допуштамо да се такве ствари дешавају - прича Дарко и наставља:

Фото: АТА имагес

 

- Што се коцкања тиче, тај порок више немам. Раније сам знао ноћ да проведем у казину и прокоцкам стан! Причам о периоду кад сам био много млађи и када сам био навучен. Нисам морао на професионално одвикавање, али дуго ми је требало да схватим да то тера у пропаст. Тешко је то одједном пресећи, треба да будеш баш карактер за те ствари. Могао си да изгубиш, па тек онда да схватиш да може да се живи и без коцке.

Фолкер истиче да, упркос коцки, није остао без некретнина, већ је одлазак у казино почео након што се стамбено обезбедио.

 -Обезбеђен сам што се некретнина тиче, имам их неколико уз Београду, али тамо не желим да живим. Довољно зарађујем откако сам почео да се бавим овим послом, тако да сам ту свој човек. Имам две куће у Брестачу, некретнине у Београду. Пороци и раскалашан живот су иза мене. После тридесете се човек некако сам смири и мислим да полако улазим у ту фазу. Све сам пробао, стављао главу у торбу, пио, узимао свашта, али сад се окрећем миру и породичном животу. Мислим да се и на мени види разлика. Откако сам с Каћом, не памтим кад сам се негде запио до јутра у кафани. Сад ми је најлепше да заједно наручимо храну и пустимо неки филм да гледамо. Још је лепше кад ми дођу клинци, па заједно уживамо - рекао је певач.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/TOXIC TELEVISION

 

Дарко каже да ће Каћу да изненади куповином луксузног стана у Новом Саду да би се што пре скућили јер сада живе под киријом пошто не желе ни у Београд ни у Брестач.

- Циљ ми је да с Каћом почнем од нуле, да саградимо нешто своје и мислим да је то, засад, у Новом Саду. Нећу да се враћам на места која ме подсећају на бивше и слично. Нико не зна да ја већ планирам Каћу да изненадим станом. То ће бити мој поклон за њу. Сад чекамо да се зграда заврши. Ту ћемо да се скућимо. Нисам хтео да живимо у стану од 50 квадрата. Ово што узимам сад кошта цело богатство, имаћемо преко 100 квадрата - прича Дарко и додаје:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Pink

 

- Кад ми дођу деца, Каћа се према њима понаша као да им је друга мајка. Њена сестра има двоје деце, мајка јој је васпитачица и зна са децом. Моју чува кад дођу, а имаћемо, надам се, једног дана и своју. Она сад брак замишља само са мном. Катарина се у кухињи сналази као да се тамо родила! Она ми сад меси славски колач, све зна да спрема, а људи мисле да је још једна фитнес инструкторка која нема појма о животу. Имају предрасуде сви према нама, али уверићемо их све да су ствари другачије.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Певач каже да нико не верује да ће да му успе веза с Катарином јер су навикли да девојке мења као чарапе.

- Каћа увек прича да се ништа није променило међу нама откад смо се упознали. Ми се познајемо више од 10 година, наше породице се знају и између нас су увек постојале симпатије. Ми смо давно били у вези, сада смо само после толико времена све обновили. Обоје смо разведени, па смо својој љубави решили поново да дамо шансу. Видим да ми се сада смеју иза леђа и причају да ово с Каћом неће да траје. Причају да је она мени само још једна у низу, али показаћу да то није истина. Могу да се смеју до сутра, ја знам да је дошло наше време!

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ипче Ахмедовски - Мали Рамбо и велики певач кога смо прерано изгубили

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".