Травис Баркер, бубњар популарне групе "Блинк 182", запросио је своју девојку, чувену ријалити звезу, Кортни Кардашијан, на плажи једног хотела у Монтеситу у Калифорнији. Судећи по фотографијама, све је било веома романтично. Свеће, хиљаду ружа и, према речима извора за стране медије, сузе радоснице, свакако су обележиле догађај. Фанови су обасипали коментарима друштвене мреже, али многи од њих су то одавно очекивали.

Кортни ће ово бити први брак, за разлику од њеног партнера. Бившем Скоту Дисику, с којим је добила троје деце, никад није изговорила судбоносно "да", често понављајући како "осећа да он није тај".

Веридби су, према даљим наводима, док се сунце залазило, присуствовали Клои Кардашијан, као и Тристан Томпсон, с којим она има ћерку Тру.

- Кортни је била изненађена пре свега што њих види тамо. Травис ју је затим испратио до плаже, где су били црвени и бели цветни аранжмани у облику срца. Било је баш романтично. Видео да сам да се Кортни смеје од среће и да је није могла да верује шта се дешава. Породица ју је весело поздравила и сви су се онда вратили у хотел - тврди извор за медије, а фотографије које је поделила на Инстаграму.

- Заувек - стоји у опису фотографије, а Травис јој је исто тако и одговорио у коментарима.