Када се Том Круз појавио са сином Конором на утакмици бејзбола, нико није могао ни да претпостави да ће његове фотографије обићи свет и друштвене мреже и постати виралне.

Вероватно би све било као и обично да Том данас не изгледа потпуно непрепознатљиво, и то у односу на период од пре само два или три месеца.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AHORA TV (@ahoratv1)

 

Круз изгледа сасвим другачије, натечено и подбуло, чиме је одмах покренуо шушкања да се заиграо када је у питању естетска хирургија. Други мисле да се нагло угојио, а трећи су мишљења да је у питању само алергијска реакција!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

 

О чему се ради? Естетски хирурзи пробали су да дају одговор на то питање.

Естетски хирург Најла Раја мисли да је су разлог ињекције и филери.

― Чини се да је Том претерао с ињекцијама против бора и филерима, што је негативно утицало на његов изглед. Без пажљивог разматрања, резултат захвата може бити искривљен и неприродан изглед лица ― тврди она.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thepeepingcat

 

Хирург Рос Пери сматра да је ово комбинација пречестих третмана и вишка килограма.

― Том изгледа знато другачије, али сматрам да је то због вишка килограма и превише филера. Његови образи изгледају затегнуто, али надуто. Као да су му очи много мање него што јесу, изгледа као веверица. Такође, види се да је у чело убризгавао ботокс јер му је тен гладак, а с обзиром на његове године, рекао бих да бисмо код њега иначе очекивали више знакова старења у облику линија и бора ― каже доктор.

Иначе, Тома смо, колико летос, видели на Вимблдону, у друштву Хејли Атвел, глумице с којом је недавно раскинуо вишемесечну везу, али изгледао је потпуно другачије него данас..

Фото: Профимедиа

 

 

Том није једини о чијем изгледу се пише и прича. Пре неколико месеци је, такође због непрепознатљивог изгледа, главна тема медија била Деми Мур.

(Глоси)