Певачица има сина са Драганом Ташковићем Ташкетом, док он  има ћерку Јелену из првог брака. Њиховом сину несдостајало је друштво када је био мали, односно да има брата или сестру: 

- Када је био беба, говорио ми је да идемо у фабрику беба, да изаберемо једну и донесемо је кући. Ако ме питате да ли се кајем што нисам можда родила још једно, кајем се, али сада је касно. Ово је апел за друге да рађају што више деце - изјавила је Вики, која је сину нашла новог друга, њеног такмичара из прошле сезоне "Звезда Гранда2, Нермина Ханџића.

Она је проговорила и о односу Нермина и сина:

- Као да су се родили заједно, јако су слични, благе нарави, комуникативни, елоквентни, стално су насмејани, заједно шетају и гледају филмове, заједно су са неким девојкама на телефону, размењују мишљења. Нама то прија. Нермин је заиста преталентовано дете, могла сам да га родим, послушан је и лепо васпитан. Посветили смо му се даље и радимо са великим задовољством. Београд је озбиљна јама, радо смо га позвали да буде код нас и дружи се са нашим сином - истакла је певачица, те додала:

 

 

- Пратим шта ради на телефону, а и он воли да прича са мном, поверава ми се.

Андреј тренира тенис, а Вики каже да нема толико живаца да гледа његове мечеве.

- Стижем да пратим, Ташке можда мало више јер се више и разуме у то. Када је турнир, а не певам, онда радо одем, али немам толико живаца, увек се презнојавам, тресу ми се руке, мука ми је и напета сам. Шетам док игра меч, па се вратим, али све су то слатке муке - рекла је певачица кроз смех, и истиче:

- Пут је пред њим, боље је да се бави спортом него да буде на улици или на игрицама, да има превише слободног времена. Мора да буде у складу са временом у ком живи, не може да буде изолован, али што им мање остављате празног простора, то је здравије.

Певачица ускоро прославља 48. рођендан:

- Увек је генетика у питању, богу хвала имам добру. Што сам уморнија, то боље изгледам, то се код мене увек тако деси - нашалила се певачица.

Андреј због даљине није у прилици да види сестру: 

- Андреј је увек патио што нема брата. Има сестру, али је она 16 година старија од њега, и живи у Немачкој, виђају се неколико пута годишње - истакла је Вики.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".