Тинејџерска љубав Каје Остојић (39) прерасла је у брак, за који певачица није слутила да ће се завршити кроз само неколико месеци. Са 18 година певачица је остала трудна са тадашњим изабраником Николом Драгојловићем, а њени родитељи нису подржавали ту везу.


"Када сам сазнала да сам трудна нисам била уплашена, иако сам била млада. Није ни Никола. Били смо у фазону: то је тако, ми се волимо, задржаћемо дете и венчаћемо се јер нам је лепо. Моји су имали велика очекивања, па им је вест да сам трудна била шокантна. Били су и против моје везе са Николом. Повредила сам их својим поступцима, били су баш љути на мене, али сада их разумем. И ја бих сада била љута на своју ћерку да ми тако нешто приреди", испричала је једном приликом певачица.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, упркос противљењу родитеља, Каја и Никола су се венчали. Најпре у цркви, а потом су склопили и грађански брак и организовали велико свадбено славље.

"Била је то права српска свадба! Имали смо три музике, на челу са оркестром Мирка Кодића. Били су ми и родитељи, прећутно су сви били океј, да не кажем на силу... Али тај дан и памтим као да је све било на силу. Још сам била у седмом месецу трудноће, стомак до зуба, отечена, дебела, напољу 38 степени. Тај дан ми није остао у лепом сећању. Био ми је лош, као што је био и тај брак", причала је Каја пре две године, те објаснила да су проблеми са Николом почели још док је била трудна са ћерком Николином, а Драгојловића је одлучила да остави када је њихова наследница имала шест месеци.

"У трудноћи сам почела да схватам да он није за мене, али сам помислила: 'Ма раде ми хормони јер сам у другом стању. Можда сам луда.' Када сам се породила, очекивала сам његову подршку. Нисам је добила. Тада сам схватила да ни сама психички нисам била спремна за бебу, иако сам мислила да јесам. Додатно сам била пољуљана тиме што ми Никола ништа није помагао. Прече му је било да изађе у град са друштвом него да буде уз мене и ћерку. Имао је 24 године и био је неиживљен. После једне веће свађе позвала сам оца да дође по мене. Тата се одмах створио, а ја сам поднела папире за развод брака. Без обзира на то што сам мојима задала тешку рану тиме што сам отишла од куће и удала се за дечка ког нису одобравали, пружили су ми руку и примили ме назад. Они су ми много помогли у одгајању ћерке, као и тетка Верица, која је битна фигура у мом животу", открила је певачица, која је после развода две године са наследницом Николином живела у Новом Саду, код својих родитеља.

Фото: Инстаграм принтскрин/kaya_ostojic

 

Никола Драгојловић, према Кајиним тврдњама, у првим годинама после развода није много марио за ћерку, нити је уплаћивао алиментацију.

"Нисам добила малтене ниједну алиментацију у животу од њега! Нисам имала никакву помоћ ни било које друге врсте. Прве две године ни трага ни гласа од њега, нити од његових. Тај период ми је био баш тежак, као нека црна рупа. Сама сам је издржавала... Тек касније је Никола успоставио какав-такав однос са Николином, која је током распуста одлазила код његове сестре и мајке. Али без обзира на све, ја сам Николи опростила. Не држим лоша осећања у себи, ни лоше успомене, јер то доводи до најгорих болести", рекла је Каја за поменути медиј. 

Певачица се потом још два пута удавала - за кошаркаша Уроша Дувњака и за ди-џеја Џуниора Џека. Након краха трећег брака срећу је пронашла поред хрватског фудбалера Матеа Павловића, са којим је донедавно била у љубави, али та веза није прерасла у брак и завршила се раскидом.

(Хит Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".