Певачица је говорила о својим новим обавезама, открила је детаље сарадње са рођеном сестром, али и признала како се сналази у улози удате жене и колико јој се живот променио.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Paparazzo Lov // DNK

 

- Уклапам се добро, зато ме и има овде често. Цео живот сам маштала да живим на мору, али се нисам надала да ће то бити неко хладно море. Да, људи јесу хладни и јесте другачије него овде, али ја то надокнадим доласком у Београд. Мало сам се удала, па живим такав живот. Јесам удата, али се није много тога променило... Радим редовно, дошла сам да завршим триологију, моја сестра Едита се коначно умешала. Први пут је пословно стала иза мене и јако сам срећна што сам под њеним утицајем добила неку 'нову Инди' - говорила је певачица па додала:

Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/indy_ara_indira

 

- Мој муж је знао кога жени, као што сам ја знала за кога се удајем. Сада је то мало другачије, када дођем после неког времена, лепше ми је и емотивнија сам када видим драге колеге, пријатеље, браћу и сестре. Имам најлепшег мужа на свету и због тога га највише волим, јер је широких схватања и има разумевања за мене и мој живот. Није лако путовати и ићи нон-стоп горе-доле, али није ни тешко ако се добро организујеш - додала је Инди у емисији "Премијера Викенд специјал".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".