Дејан Драгојевић је, након вишедневних прича да не жели више да буде у вези са Александром Николић, одлучио да стави тачку на шушкања и потврдио да раскида са њом.

Он је у свом јавном обраћању до детаља испричао шта му је све сметало и због чега се одлучио на овакву одлуку:

Фото: Јутјуб принтскрин/Дејан Драгојевиц

 

- Све што се дешава тренутно, што имате прилику да пратите... Нико није крив за ово што се тренутно дешава и тренутно ради. Ствар је у томе да је Александра, тврдим, у топ 5 најгорих, најпокваренијих људи који су крочили у ријалити. Мени каже да ме воли, а све што ради мени чини неко зло... Да ја опет доживљавам неку тортуру - почео је Дејан:

- Нећу да се будим свако јутро и да гледам да ли ме је девојка преварила или не. Нећу да сваки дан зумирам слике и гледам да ли је било погледа или не. Не треба ми девојка која седи тамо и дружи се са свима онима са којима сам јој забранио то! Зна да ме то повређује, и то ради и даље! Зна да не сме то да ради. Каже да ме воли, а чини ми зло. Сметало ми је све одмах са Звезданом. Све што ради ради у инат мени. Кад се помирила први пут са Миљаном схватио сам све. Алекс хоће да за**бе и Мају и Милицу, сконтао сам. Милица је сконтала да Алекс има кварне поступке према њој. Има циљеве, хоће да победи ријалити учеснице. Звездан је неки њен тип. Завршио сам на таблетама због свега што ради! Ја могу сад да уђем у "Задругу"! Она зна шта сам све радио за њу - навео је Дејан Драгојевић у снимку на Јутјубу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

- Седи у гаћама код Звездана на кревету. Зашто прича у шифрама? Шта се крије? Читам коментаре свако јутро... Ја нећу то! Нисам био за то да уђе у ријалити, прича да сам је подржао, није то било тако. Потписала је уговор брже-боље, иако је имала пара довољно. Не знам ни шта је потписала тачно, искрено. Почела је да се пресвлачи по гардероберима дуго, само да је неко види - додао је последњи победник "Задруге".

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

- Верујем да је љубав јака, да не може ништа да нас растави. Ако ми се нешто буде десило овде, али не верујем, јер не видим са ким би могло да ми се деси, устала бих и обратила се Дејану, не бих радила неке ствари тајно, али то се неће десити - казала је она. 

(Пинк.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&q