Спортски зналци тврдили су да је Душан Влаховић наше "тајно оружје" на Светском првенству у фудбалу које се одиграва у Катару. Наводно га је српски селектор Драган Стојковић Пикси чувао за утакмицу са Швајцарском, која је одиграна синоћ. Влаховић јесте постигао гол на поменутом мечу који се на крају, нажалост, ипак завршио поразом Србије и елиминацијом са Мундијала. 

Фото: М. В.

 

 

Док се навијачи расправљају око фудбала, жене се слажу - Душан Влаховић располаже свим "оружјима" које су потребне модерном мушкарцу. Згодан, висок скоро два метра, мужевног лица и феноменалне грађе, овај момак од 22 године одушевљава даме кад каже да не би имао ништа против да буде млад отац.

 

 

Изгледа да је у средњој медицинској школи, у којој је био окружен девојкама, научио шта женско ухо воли да чује. Зато није ни чудо што су многе лепотице подлегле његовом шарму. Притом, и даље је слободан, за разлику од, рецимо другог Душана - Тадића, који је у срећном браку.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

Од оних из Србије највише се причало о Влаховићевој вези са Еленом Китић. Наводно су се њих двоје упознали преко заједничких пријатеља. Кажу да се одмах осетила привлачност и хемија међу њима.

Тада су разменили бројеве телефона и запратили се на друштвеним мрежама. Било је прича о вези, а онда је Влаховић објавио на Инстаграму слику са анонимном бринетом. Једни кажу да је тиме само "заварао трагове", други да је то био прави деманти.

 

 

Почетком ове године писало се да је Влаховић освојио бившу мис Италије Каролину Страмаре. За све је крив вебсајт  "Тутоспорт" који је писао о сусрету овог пара у Фиренци. Међутим, овог пута је Каролина била та која је порекла да је с Душаном. "Не знам о чему причате све ово време. Ако икада буде нешто било за причу, прва ћу вам рећи", казала је лепотица коју су после неколико месеци почели да повезују с другим фудбалером. 

И следећа лепотица која је, изгледа, "пала" на Влаховићев шарм је Италијанка - Мариасоле Полио је глумица и ТикТок инфлуенсерка. Италијански магазин "Цхи" је писао о њиховој вези, али су обоје ћутали "као заливени".

 

 

Млади Душан стрпљиво гради каријеру, на Инстаграму је тајанствен кад су у питању жене. Оне кажу да га нови "масерати" којим се похвалио и трансфер у Јувентус вредан више од 80 милиона евра не чине мање пожељним, напротив. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".