Венчање Радоша Бајића одржано је два пута, иако је познати глумац и редитељ у браку са супругом Миленом без прекида и то током дугачког низа година. Наиме, пар се најпре венчао пред матичарем још пре непуних пет деценија, да би тек 2013. године испунили и дуго одлагану жељу да то учине и у цркви.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Сада је јавности доступна фотографија са првог венчања овог познатог пара и мада је очигледно да је прошло много времена, осмех младенаца исти је као и на почетку.

Венчање Радоша Бајића сигурно му делује као далека прошлост јер његова љубав са супругом Миленом датира од пре више од педесет година. Наиме, упознали су се 1973. године, да би три године касније дошло до церемоније на којој су се узели.

 

 

- Четвртог маја 1973. годину упознао сам прелепу Милену Бјелић која ће после 3 године постати Бајић... Ручак на картонској кутији, две виљушке и две кашике, изнајмљена соба са употребом заједничког купатила - борба, одрицања, скромност, истрајност, поверење и бескрајна љубав која траје до данас... На многаја љета... - изјавио је раније Бајић.

Венчање Радоша Бајића са супругом затим је поновљено пред Богом 2013. године, у манастиру Раковица. Пар је током ових пет деценија прошао много заједничких срећа и несрећа, а највећи изазов за њих сигурно је била Миленина опака болест с којом су се такође заједнички борили.

Фото: В. Данилов

 

 

- Ја сам супруг жене која је била оболела од рака дојке а искрено желим да охрабрим све мајке, сестре, супруге, ћерке, баке, и да им кажем да на крају тунела има светла. И Радојка је у серији наставила да живи, као што је и моја супруга Милена. Двесто осамдесет осам дана сам са њом провео на београдском Институту за онкологију, помажући јој у грозничавој и тешкој борби. Иако сам увек чувао свој приватни живот као оазу, у договору са супругом и децом, одлучио сам да изађем пред јавност са својим искуством зарад свих оних жена којима треба помоћ - испричао је раније Радош.

(Сторy)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".