Бранка Соврлић већ деценијама траје на нашој естради, а своју каријеру никада није градила на скандалима, већ искључиво на квалитетним песмама.

Она је често сарађивала са Шабаном Шаулићем, а сада је открила да он никада није желео да пева последњи на заједничким наступима, те је она то увек морала да ради уместо њега.

Фото: В. Данилов

 

- Он је био јако добар и миран човек, мој супруг Садик Пашић је њега увек водио на турнеје јер је правио стално по спортским дворана. Мислим да нема ниједна дворана по бившој Југославији да је он није отворио. Шабан никад није хтео задњи да пева, јер публика тад већ иде, и онда ја шта ћу, морам после њега, ко ће него ја. Али ја сам имала среће, кад истрчим, креће песма. Али он је био јако добар и миран човек, по томе га памтим и највећи за сва времена - открила је Бранка.

Фото: АТА имагес

 

Она је позната по свом беспрекорном изгледу, а сада је открила и шта је њена тајна.

- Срећна сам, трудим се, живим здрав живот, не пушим, не пијем, можда имам 2, 3 килограма више, али направим неку добру позу да се то не види. Срећна сам, трудим се, али имам и добру генетику, срећна сам да ништа не треба да прекрајам. И ја имам некад жељу, кад је неки леп колач, појела бих два, али пресечем, имам карактер, војна дисциплина, тако сам и васпитана мој отац је био војно лице. Срећна сам што су родитељи били поносни на мене, а ево сад и клинци од мог брата, ја бих њима требало да будем баба, а они мени кажу: "Ти си лепа, наша тетка, не можеш да будеш баба никада" - навела је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Бранке Соврлић 1988. године

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".